КАТЕГОРИИ
Автоматизация автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Диетолози Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини Производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство Специализирани дейности Стелажи строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
"Райков Сервиз" ООД
за нас
Основната дейност на Райков сервиз ООД е свързана с производството, монтажа и ремонта на газстанции, бензиноколонки, комбинирани бензиноколонки, модулни газстанции и бензиностанции, сервиз и оборудване за бензиностанции и газстанции, изграждане на битови и промишлени газови инсталации за природен газ и пропан-бутан, търговия с пропан-бутан и метан, внос и сервиз на компресори за метан, гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Предлагат се различни видове бензиноколонки, като всички те са съобразени с нормативните изисквания на закона и с предпочитанията на клиентите.
Модулните бензиностанции и газстанции също са няколко вида, според размера и вида на цистерната.
Те се изработват по поръчка, за конкретните нужди на всеки клиент, като същевременно се придържат към изискванията, определени в закона.

Фирмата произвежда и комбинирана колонка за светли горива и втечнени въглеводородни газове, регистрирана под №4164 в регистъра на одобрените за използване типове средства за измерване.
Дружеството има лиценз №48/2004г. за производство, ремонт и оборудване на газстанциите.
Всички продукти и услуги, които предлага Райков сервиз ООД, се извършват от специалисти с богат опит и квалификация, които вземат под внимание всяко изискване на клиентите и го изпълняват качествено и в срок.
услуги
- Проектиране, изграждане и сервиз на газови инсталации за природен газ;
- Оборудване и сервизно обслужване на бензиностанции, газстанции и метанстанции;
- Изграждане и сервиз на комбинирани колонки за газ и бензин;
- Доставка на компресиран природен газ;
- Внос и сервиз на компресори за метан от Италия;
- Продажба на метан, пропан-бутан и дизел на дребно;
- Поддръжка, преустройство и ремонт на съоръжения с повишена опасност.

Оборудване за бензиностанции
Райков сервиз ООД работи в сферата предлага следните продукти за оборудване за газстанции, бензиностанции и метанстанции:

Газови инсталации – Обикновено това са системи, съставени от сложен комплекс от съоръжения, разположени на по-големи площи.
Подходящи са за промишлеността, бита и за обществено-административни сгради, а монтажът им изисква внимание и широки познания в сферата.
Газови инсталации за природен газ – Природният газ е масово предпочитан източник на енергия, защото има висока специфична топлина на изгаряне, по-ниска степен на замърсяване на околната среда и е сравнително лесен за добиване и транспорт.
Това прави газовите инсталации за природен газ все по-търсен продукт от клиентите.
Доставка на компресиран природен газ – Компресираният природен газ е подходящ за сгради, които са отдалечени от вече съществуваща газоразпределителна мрежа. За доставката се използва технология с мобилно оборудване, което позволява да задоволите енергийните нужди на сградата. Комбинирани бензиноколонки – Комбинирани колонки газ-бензин.
Сервиз и оборудване за бензиностанции – Райков Сервиз ООД предлага и оборудване за бензиностанции, както и неговото сервизно обслужване.
Компресори за метан RUZZA – Фирмата е вносител на компресори за метан на италианската марка RUZZA, като предлага и тяхното сервизно обслужване.
- Оборудване за бензиностанции
- Оборудване за газстанции
- Оборудване за метанстанции
контакти
Адрес: Димитровград, ул. Хан Аспарух 45
Телефон: +359 888 475 355; +359 888 584 244
E-mail: [email protected]

Галерия
Уеб страница/и
http://raykov-serviz.com/