КАТЕГОРИИ
Автоматизация автомобили Апаратура битова техника Гума,пластмаса Диетолози Дървен материал Електроника заведения Здравеопазване изкуство и култура Инсталации и техника информационни технологии Машини и съоръжения Машини,мотокари,електрокари мебели и обзавеждане метали и металообработване Недвижими имоти облекло и обувки образование общини Производство Психотерапия и психологическа консултация селско стопанство Специализирани дейности Стелажи строителство Суровини и материали транспорт туризъм търговия услуги финанси Фондации хранителна промишленост
Складови системи и стелажи ЕООД
за нас
Фирма "Складови системи и стелажи” е доверен партньор на редица големи обекти и складове в страната и чужбина.
Благодарение на квалифицираните си екипи за производство, доставка и монтаж на стелажи, стелажни системи и метални конструкции, компанията се наложи като една от най-търсените в бранша в последните години.
Нашата задача е да не преставаме да поддържаме приятелски отношения с всеки клиент и да се стремим да задоволим персоналните му изисквания.
Позвънете на телефон +359 889 05 30 05 за град София или +359 878 722 565 за град Варна, за да направите поръчка или да получите актуална информация относно нашите услуги и продукти.
Система Мецанин-SSS04
Система “Мецанин – SSS04″ на Складови системи и стелажи ЕООД представлява самостоятелно-стояща метална конструкция, която са монтира в съществуващи помещения, разделяйки ги на етажи.

Предлаганите “Мецанин – SSS04″ са с товароносимост от 100кг/м2 до 1200кг/м2 и с размери, напълно съобразени с помещението в което се монтират. Подът на етажите на системата може да бъде изграден:

Oпорна ЛТ-ламарина със специален профил и ПДЧ, боядисано с износоустойчива боя AQ-16 Метални панели (плътни или с отвори) или електрозаварена скара.
Под за Мецанин, доставен от нашите партньори от Berghoef – Германия – плочи със специално противоплъзгащо и износоустойчиво покритие по работната част и меламиново покритие по долната. Пода на Berghoef има Сертификат за негоримост.

Система Мецанин е особено подходяща за използване във високи помещения, защото увеличава използваемата площ, без да са необходими строителни работи в тях, тъй като връзките на всички елементи на системата са болтови.

Стелажните системи „Мецанин – SSS04″ са собствено производство на „Складови системи и стелажи” ЕООД, в партньорство с производителя на носещите Sigma-профили Scaffsystem Srl. – Италия

Подобен тип стелажни конструкции позволява да бъдат изградени различни по тип, височина и приложение етажи, които напълно усвояват обема на вашето помещение.
Още едно предимство на този тип стелажни конструкции е, че лесно може да се преместват или преаранжират.
МЕТАЛНИ СГРАДИ
„Складови системи и стелажи" ЕООД проектира, произвежда и монтира метални сгради и конструкции по задание на клиента.
Използваните от нас тънкостенни поцинковани профили позволяват изпълнение в кратки срокове на помещения и навеси на много изгодна за вас цена.

Конструкциите, които предлагаме са изработени въз основа на предлаганата от нас система „Мецанин”.
автоматизирани вертикални складове
Модула е вертикален лифт, който е идеалното решение за всеки склад: напълно автоматизиран вертикална складова система за по-добро съхранение на всякакви продукти и стоки в различна работа среда, увеличаваща складовото пространство с до 90%, използвайки височината на складовото помещение.
Модула има рамкова структура от носещи метални и стоманени профили, изградени на модулен принцип, както и модерен външен вид.
Системата съхранява метални тави, които се извеждат до отвора за достъп на оператор от автоматизиран манипулатор. Модула напълно се управлява от иновативен и лесен за употреба хардуер и софтуер, които обезпечават бързо и ефективни операции.
Модула е с ниска консумация на енергия, постигната от по – маломощни двигатели с по – висок коефициент на полезно действие.

Модула позволява съхранинието на повече от 840 м2 продукти на реално заемана площ от около 14 м2.
Максималната височина на лифта може да достигне 14 метра. Лифтът може да съхранява тави през 25мм във височина.
Системата може да бъде според нуждите на клиента с различна височина, варираща от 3300 мм до 14,100 мм през 200мм.
В зависимост от нуждите на клиента, тавите за съхранение на продуктите могат да бъдат разделени на по – малки отделения.
За по – добра оптимизация на складовото пространство могат да бъдат изграждани няколко машини една до друга, които могат да бъдат обслужвани от един оператор.
Съхранението и изваждането на стоките на всяка машина може да бъдат синхронизирани, за да се оптимизира работното време на оператора.

Лифтът се предлага във варианти с външен и вътрешен отвор за достъп, позволяващи възможност за едновременна работа с две тави.
Едно от предимствата на външния отвор за достъп е, че може да бъде част от по – голяма автоматизирана система, като например роботи и манипулатори.
Вътрешният отвор за достъп спестява място.
Възможността за работа с две тави намалява времето за изчакване на доставката: докато операторът набира поръчката от една тава системата подготвя следващата тава от заявката.

Модула разполага със софтуер за управление на склад (WMS) и може да работи под управлението на всяка ERP система.
контакти
Адрес: Божурище, бул. Европа 10, производствена складова база
Моб.тел.: 0889 053 005
Е-mail: office@ mezzanine.bg
Уеб страница/и
https://mezzanine.bg